Jumaat, 4 Ogos 2017

ESP Shaklee

Apa yang hebat sangat dengan ESP Shaklee sampai setiap kali stock sampai mesti sold out?

Hehe. Well tiada skema jawapan untuk soalan ni :)

Yang paling ketara is bila ada demand, stock mesti laku. Kalau takde demand mesti ada lambakan stock.

ESP ni sangat diperlukan oleh orang yang menjaga kesihatan, kecantikan dan stamina.

Macam syima sendiri, amalkan consume ESP nak masuk 8 bulan dah. Dari segi stamina, memang berbeza, boleh dah nak squeeze plan banyak-banyak dalam sehari. Selalunya syima surrender sebab ada anak lelaki ni stamina kena lebih. Faiq banyak sangat tenaga. Bila syima utamakan keselamatan dia, syima jadi letih.

While untuk hormonal balance aspect, syima dah kurang marah-marah. Sebelum ni, syima boleh kata senang nak naik angin sebab badan terlalu penat.

Dan yang paling best, Raya baru-baru ni, ramai orang kampung tegur kulit syima makin cantik dan putih. Actually takde lah putih, cuma kulit syima kurang berminyak berbanding dulu. Bila kurang minyak, kulit syima tak lebam. Nampaklah cerah sikit. Hiks! Liang pori makin kecil tau! ;p

Apa itu ESP?

ESP atau secara formalnya Energizing Soy Protein adalah protein soya berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk serbuk seperti susu tepung, ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran. Juga boleh dibancuh kosong yang hampir menyamai rasa minuman malt tanpa gula. Ia memenuhi jurang nutrisi dalam kehidupan harian kita.

Siapa perlukan ESP?

  • Individu perlukan tenaga tambahan
  • Individu yang ingin diet tanpa berlapar
  • Ibu menyusu
  • Penderita gastrik
  • Individu yang menjaga kesihatan kulit
  • Ibu berpantang
  • Ibu hamil
  • Warga emas
  • Individu bersukan atau bina badan

ESP dan ALFALFA diketahui baik untuk ibu menyusu. Apakah beza dua item ini?

Antara kandungan ESP ialah protein dan kalsium. Yang mana jika ibu menyusu amalkan ESP, susu lebih berkualiti dan pekat. InsyaAllah dengan izinNya anak susuan lebih kenyang.

Manakala, ALFALFA yang berupa 'jamu moden' membanyakkan penghasilan susu. Lebih sesuai untuk ibu yang berkeperluan tinggi. 

Bagaimanapun, kedua-dua item ini tidak berupaya membantu ibu ibu yang tidak menjaga masa pump/direct feeding yang berkait rapat dengan terms 'supply on demand'.

Kebaikan ESP
  • Membantu pembentukan sel sel baru
  • Menstabilkan hormon
  • Memberi rasa kenyang yang lebih lama
  • Pembekal tenaga
  • Mencantikkan kulit
  • Baik untuk jantung
  • Menambah susu ibu
  • Elak gastrik
  • Mengurangkan risiko pre-eclampsia





Berminat untuk dapatkan Supplement Shaklee? Boleh contact Syima. Nak mudah, boleh click 0183252507



KENAPA PERLU PILIH SAYA SEBAGAI RAKAN SHAKLEE ANDA?

Buat pembaca baru, biar syima perkenalkan diri syima dulu. Saya Hasyimah Hashim boleh panggil syima, berusia 28 tahun dan telah menjadi ahli Shaklee sejak tahun 2016. Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur, amanah dan pantas melaksanakan tanggungjawab. Memegang prinip mementingkan kesihatan para pelanggan berbanding keuntungan semata-mata. Saya akan menyediakan konsultasi secara PERCUMA beserta jadual pengambilan vitamin yang bersesuaian untuk anda.

MEDIUM PENGHANTARAN SHAKLEE

Penghantaran vitamin Shaklee anda boleh diatur menggunakan Poslaju dan Gdex. Untuk lain-lain medium, sila cadangkan mengikut kesesuaian lokasi anda. Untuk item "ready stock", saya menyediakan servis COD sekitar Wangsa Maju / Kuala Lumpur.

CARA PEMBAYARAN 

Pembayaran boleh dibuat melalui Maybank.

CARA BELI SET SHAKLEE

Jika anda ingin membeli set Shaklee, anda mempunyai beberapa pilihan :-
  • belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (NO ID SHAKLEE : 1241234)
  • melalui saya. Sila Whatsapp di 0183252507 (hasyimah / syima) untuk bantuan / belian.
NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=44cc3bcbd1ab8ca953a84ec52398a16d


Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1241234

Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahli Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.
Rakan Shaklee Anda:
Hasyimah Hashim (Syima)
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim
Instagram : Hasyimahshe

Tiada ulasan: